vlag nl

vlag hu

detaalwinkel

Skype lessen, privélessen, groepslessen

Hongaarse/Nederlandse Skype lessen

Sinds een jaar of acht geef ik regelmatig privé taallessen voor mensen met de meest uiteenlopende doelen en interesses. Vijf jaar geleden, toen ik naar Nederland verhuisde, begon ik met lesgeven via Skype te experimenteren. Het succes ervan heeft niet lang op zich laten wachten. Veel mensen kiezen voor deze vorm van leren waarbij afstand en tijdgebrek een belangrijke rol spelen. Ook de flexibiliteit wat een Skype les biedt, is zeer aantrekkelijk. Mijn streven als docente, is de met de student samen gestelde (realistische) doelen te bereiken én mijn enthousiasme voor de Nederlandse/Hongaarse taal en cultuur over te dragen.

Praktische info´s over de lessen vind je onder de Veelgestelde vragen.

Hongaarse/Nederlandse persoonlijke lessen in Wijk bij Duurstede

Woon je toevallig in Wijk bij Duurstede of in de omgeving? Persoonlijke lessen zijn bij mij thuis in Wijk bij Duurstede ook een optie.


Workshop: Hongaarse conversatie (vanaf A2)

Zoek je naar een extra mogelijkheid om Hongaars te praten? Of ken je de grammaticale regels goed maar spreken vind jij nog lastig? Wil je eerst je Hongaarse talenkennis afstoffen voordat je naar Hongarije vertrekt of je schoonfamilie op bezoek komt? Dan is deze workshop Hongaarse conversatie wellicht iets voor jou. Gedurende deze workshop gaan we op basis van vooraf uitgekozen onderwerpen actief bezig zijn met de Hongaarse taal. We gaan discussies voeren, onze mening leren uiten, vragen stellen en beantwoorden, handige uitdrukkingen leren waardoor je meer het gevoel en vertrouwen krijgt dat je ook in ad-hoc situaties spontaan kunt reageren. Tijdens elke sessie leggen we de nadruk op een andere vaardigheid. De workshop staat geheel in het teken van praten en woordenschat uitbreiden. De voertaal van de workshop is Hongaars. De workshop is geschikt voor mensen die Hongaars al op A2 niveau of hoger spreken.   

STARTDATUM EERSTVOLGENDE WORKSHOP: 6 JUNI 2017

Duur: 4 weken

Tijdstip: elke dinsdag, 18:00-20:00 (incl. 15 minuten koffiepauze) 

Locatie: binnenstad van Utrecht (Nieuwegracht)

Prijs: € 120 (4x2 uur) incl. materiaal, koffie en thee

Groepsgrootte: min. 4 - max. 7 deelnemers

Vraag het aanmeldingsformulier via e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Hongaarse groepslessen in Utrecht

Je kan bij de TaalWinkel ook een Hongaarse taalcursus voor beginners  in groepsverband volgen. De lessen zullen wekelijks in de binnenstad van Utrecht plaatsvinden. In een kleine en daardoor zeer effectieve groep (3-6 mensen) maak je kennis met de Hongaarse taal. De cursus duurt 15 weken. Aan het begin van de cursus is Hongaars bij wijze van spreken nog Chinees voor je. Maar aan het eind van de cursus ben jij in staat simpele conversaties in het Hongaars te voeren, over alledaagse activiteiten te spreken, korte teksten en zinnen te schrijven. Boodschappen doen bij de slager of groenteboer, een bestelling plaatsen in een restaurant of een afspraak regelen bij de tandarts is een makkie voor je. De vervoeging van de werkwoorden in tegenwoordige tijd heeft geen geheimen meer voor je en je kan ook goed dingen vergelijken. En als extraatje kan je al actuele, ingeburgerde Hongaarse uitdrukkingen gebruiken die er echt toe doen.

De cursus vindt plaats alleen bij voldoende aanmeldingen. Een vervolgcursus is ook mogelijk.

 

STARTDATUM CURSUS 1 VOOR BEGINNERS (A1): 26 september 2017

Duur: 15 weken

Tijdstip: wekelijks op dinsdag (opties voor tijdstippen: 16:00-17:30, 20:00-21:30)

Prijslijst vind je hier.

Locatie: binnenstad van Utrecht (Nieuwegracht)

Vraag het aanmeldingsformulier en introductiemateriaal via e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

STARTDATUM CURSUS 3 VERVOLGCURSUS (A2-B1): 26 september 2017

Duur: 15 weken

Tijdstip: wekelijks op dinsdag tussen 18:00 en 19:30 uur.

Locatie: binnenstad van Utrecht (Nieuwegracht)

Vraag het aanmeldingsformulier en introductiemateriaal via e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ben je niet zeker of deze cursus voor je geschikt is? Gratis intakegesprek via Skype mogelijk! 

Lesmaterialen

Mini cursus: het lesmateriaal wordt speciaal naar jou wensen samengesteld. Je krijgt het materiaal voor het begin van de lessen in PDF toegestuurd.

 

Maxi cursus: de TaalWinkel biedt een eigen syllabus aan (zowel voor beginners als voor gevorderden) die als basis voor de lessen dient. Tijdens het intakegesprek en/of proefles gaan we samen bepalen met welke syllabus wij aan de slag gaan. De gekozen syllabus wordt desgewenst met extra materiaal uitgebreid of aangepast.

 

Persoonlijke lessen: het lesmateriaal, ofwel de TaalWinkel-syllabus, krijg je aan het begin van je 10 contacturen uitgeprint mee. Uiteraard kan het materiaal op basis van je wensen tijdens je leerperiode gewijzigd/uitgebreid worden.

 

Groepslessen: het lesmateriaal, ofwel de TaalWinkel-syllabus voor beginners, krijg je op de eerste les uitgeprint mee. Bij groepslessen heb je ook de optie om nog voor het begin van de cursus een gratis introductiemateriaal per e-mail toegestuurd te krijgen.

 

 

Voorbeeld pdf

Voorbeeld lesmateriaal voor gratis download.

Gratis download

Contact

Éva Winkel
Email: eva@detaalwinkel.nl
Tel: 06 51 66 4934
Skype: detaalwinkel

KvK nummer: 61049565

Adresgegevens

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over cursussen, acties en andere nieuwtjes

Go to top